MadeByYourSoul - Erőt adó önismereti tréning

Alkot a lelkem . . . 

Te is felfedezted már, hogy milyen más hangulatba kerülsz, amikor alkotsz?

Kikapcsol, feltölt, felszabadít, stressz-mentesít?

Esetleg felvidít, kiszínezi az egész világot?

Nekünk sokszor új gondolatokat és ötleteket hoz elő…

Az alkotás pozitív hatásaira építve létrehoztunk egy olyan 5 alkalmas TRÉNINGET, mely sokat adhat, ha VÁLTOZÁSRA vágysz életed valamely területén.

Célunk, hogy megmutassuk Neked az alkotás erejét, és általa azt az Erőt is, ami Benned rejlik.

Hozzád szólunk, ha . . .

Éppen egy nehéz időszakát éled az életednek?
Mi lenne, ha most tudatosan felvérteznéd magadat a művészettel?

Már ezerszer végiggondoltad, hogy változást szeretnél, de nem lépsz?
Milyen lenne, ha az alkotás számtalan formáját ismerhetnéd meg és vethetnéd be, hogy túllendülj a pillanatnyi elakadásodon, toporgásodon?

Van egy célod, de nem mersz belevágni a megvalósításba, mert… mert túl sok a MERT?
Mi lenne, ha a kreatív erőid felszabadításával végre bele mernél kezdeni olyan merész tervekbe, melyekről eddig csak álmodoztál?

Igazából azt se tudod, merre indulj, csak valami nem jó? Azt érzed, hogy akit mások látnak Benned, az nem te vagy? Vagy azt érzed, hogy nem a helyeden vagy?
Mit szólnál hozzá, ha ez a bizonytalanság elmúlna és megérezhetnéd azt, hogy milyen, amikor Önmagad vagy? Szavak, kategóriák, ítéletek nélkül…

Már ezerszer körbejártál egy számodra megoldhatatlannak tűnő problémát, de mindig csak az ördögi köröket futod?
Milyen lenne, ha most nem gondolkodnál, hanem gondolkodás helyett alkotnál? Milyen lenne, ha most a racionális, észérveket kereső bal agyféltekéd helyett teret adnál az érzelmesebb, kreatívabb, intuitívebb jobb agyféltekédnek?

Mi szeretnénk teret adni Neked és érző, intuitív, kreatív jobb agyféltekédnek. A jobb agyféltekéd által pedig a “jobbik felednek” – hogy megmutatkozzon, és megerősítsen Téged.

Ezért hoztunk létre egy 5 alkalmas tréninget, mely során a lelked alkot.

SOUL Tréningnek neveztük el. MadeByYouR SOUL. Azaz a lelked alkotása…

Mit ad Neked ez a tréning?

 • A tréning során kínált sokféle alkotási lehetőség segítségével
 • új ötleteid bukkannak fel,
 • képes leszel más szemszögből is magadra tekinteni,
 • gyarapíthatod önismeretedet,
 • számtalan sikerélményben lehet részed,
 • közelebb kerülhetsz ahhoz, ami a Te utad, ami neked való, ami a Te irányod,
 • és mindezekből erőt meríthetsz, hogy elindulj megvalósítani a az eddig csak “a legjobb pillanatra váró” vágyaidat.

Talán most jött el az idő?

Akkor ragadj ecsetet!

Annyiszor mondtátok már Ti is, és tapasztaltuk mi is, hogy vannak napok, amikor a lelkünk ül le alkotni. A legbensőbb részünknek van szüksége megnyugodni, megoldásokat vagy válaszokat találni, erőt gyűjteni. Ilyenkor nem a legprecízebb vonal vagy életünk legszebb műve a cél, hanem az alkotás, az emélyülés, a folyamat maga… Mi, Petra és Ági ezeket az alkalmakat ragadtuk meg, amikor kigondoltuk (tudatosan, szakmailag, aggyal) és megalkottuk (ezt már inkább szívvel-lélekkel) a MadeByYour SOUL tréninget – Neked.

Vannak olyan  időszakok az életünkben, amikor valahogy irányvesztetté válunk. Már nem működik az, amit korábban választottunk, már nem érezzük jól magunkat ugyanabban a helyzetben, amibe évekkel ezelőtt léptünk. De még nincs meg az új irány… Azt se tudjuk, hol keressük és azt se, hogy hogyan… Valami hiányzik, de az nagyon…

A MadeByYour SOUL Tréningen olyan úton vezetünk végig, mely során tisztába kerülhetsz erősségeiddel, képességeiddel, félemeiddel, elakadásaiddal, legbensőbb vágyaiddal, és legégetőbb kérdéseiddel is.

Az alkotás és az önismeret-szerzés útján ezekre válaszokat kaphatsz. & Alternatívákat a megoldásra. & Választási lehetőségeket. & Támogatást. & Tükröt. & Visszajelzést. & Új irányok kirajzolódását. & Erőt. & Magabiztosságot. & Megkönnyebbülést. & Olyan kreatív technikákat, melyeket a későbbi nehéz élethelyzeteidben is használni tudsz majd.

Mire számíts, ha kipróbálod a MadeByYour SOUL tréninget?

 • Rengeteg alkotásra és ezekre épülő beszélgetésre. Érzelmekre, új gondolatokra. Erőre és magabiztosságra.
 • Olyan tárgyakat hozunk létre, melyek valóban a hétköznapjaid részei lehetnek majd, emlékeztetve Téged a fejlődésre, amin keresztül mész, erőt adva nehezebb napokon, visszajelzést és tükröt, amikor tanácstalanabb vagy. Azok a gyakorlatok, melyeket együtt megcsinálunk, ismételhetőek lesznek, később sem hagynak Téged magadra, ha épp szar passzba (bocs) kerülsz.
 • Egy csoport erejét és védőhálóját is megkapod. Minden héten ugyanazokkal az emberekkel találkozol majd, akikkel egyre jobban megismeritek egymást, egyre színesebb képet láttok egymásról, egyre inkább sokat jelentő visszajelzéseket adhattok egymásnak. Az eddigi csoportjainkban erős kötelékek szövődtek, melyekre a résztvevők a mai napig számíthatnak.
 • Természetesen teljes diszkrécióra is számíthatsz – ez alap. Sem más vendégeink, sem a csapatunk többi tagja nem fog tudni arról, hogy mi zajlik majd abban a csoportban, ami kialakul. Az a mi történetünk lesz – azoké az emebereké, akik ott, akkor összetalálkoznak.

Miben más ez a tréning, mint más művészetterápiás csoportok?

Abban, hogy ez nem terápia. Ne is várd ezt ettől az 5 naptól! A Benned lévő erőt, lehetőségeket, vágyakat, álmokat fogjuk majd együtt felfedezni. Nincs Veled semmi baj, csak épp nehéz korszakát éled az életednek… Ebben a csoportban mindenki tudni fogja, hogy milyen érzés ez…

A MadeByYour SOUL tréningen valóban hasznos, a mindennapi életed részévé váló tárgyakat készítünk majd. Mi is fogunk papírra rajzolni és festeni, de ennél sokkal nagyob repertoárja lesz az alkotásaidnak. Nap-mint-nap kitartást adnak majd, és emlékeztetni fognak a belső erődre, az eddig megoldott és önbizalmat adó kihívásokra, a jó, a Neked való irányokra. A tréning után sem hagynak magadra.

Miért bízz bennünk? Kik vagyunk?

Malatinszky Petra és Erdős Ági. Talán a MadeByYou-ból már ismered az arcunkat, talán néhány álmunkat, tervünket is.

Mi úgy döntöttünk, hogy előtted már most megnyílunk. Legyen ez egyfajta bátorítás számodra!

Először is, véletlen vagy nem, egy napon születtünk, 2 év különbséggel. Nagyon hamar kapcsolódtunk.

Mindketten régóta dédelgettük azt az álmot, hogy az alkotást és az emeberekkel való foglalkozást valahogy ötvözzük, és tanultunk is erről, amit csak tudtunk. Mindketten pszichológusként végeztünk, Ági Pécsett, Petra a Pázmányon. Ezen kívül tréner, art-coach, Access Bars facilitátor, “címkéink” vannak,  de talán többet mond mindezeknél az, amiken átmentünk életünk folyamán. Nehézségek, amikből felálltunk, vagy amiket nap-mint-nap kezelünk. Valamihez vagy valakihez való kapcsolódások, amikből kigyógyultunk, veszteségek, amiket feldolgoztunk.

Egyikünk egy autista kislányt nevel, másikunk keresztül ment két lombik programon. Egyikünk elvált, másikunk ügyesen keveri üstjében egy házasság hozzávalóit. Mindketten voltunk már nagyon betegek és nagyon elveszettek. Egyikünk megalapította a MadeByYou-t, annak minden nehézségével és gyönyörűségével, másikunk 5 év után otthagyta a jogi egyetemet, hogy a saját útját járja. Mindketten az álmainknak élünk, mert így döntöttünk.

Ma már mindketten tudjuk, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”, minden a fejlődésünket szolgálja… Tudjuk azt is, hogy most épp jó irányba haladunk és elfogadtuk, hogy az életben a dolgok mindig változnak, így újra feltesszük majd magunknak a kérdést, hogy mi is a jó irány?

Szeretnéd megtalálni Te is a Neked való irányt?

Mi ezzel az programmal abban szeretnénk Neked segíteni, hogy megtaláld vagy megteremtsd és ÉLVEZNI TUDD a Neked való JÓ dolgokat

– méghozzá az alkotás erejével, amit úgyis annyira szeretsz.

Nem állítjuk, hogy mi megtaláltuk a csodafegyvert az élet szenvedései ellen és velünk mindez nem fordulhat elő újból. De tudunk egy csomó mindent, ami által sikerült újabb és újabb nehéz helyzetekben megtalálni a saját hangunkat, erőnket. Soknak köze van az alkotáshoz – Önmagunk újra-alkotásához.

Ha bármi, amit most írunk, megpendített Benned valamit, talán ott a helyed a tréningen . . .

Mi szeretettel várunk Rád. Felkészültünk. Nem volt rövid menet számunkra. De büszkék leszünk Rád, ha Te gyorsabban tudsz dönteni nálunk 😉

Mikor tartjuk?

Ez egy 4 + 1 alkalmas tréning, melyet 5 szombaton tartunk, egész nap, kb 10-18 óra között. Azt kérjük, hogy akkor jelentkezz rá, ha el tudsz köteleződni mind a 4 alkalomra. Az 5. alkalom egy “utánkövetés”, amikor a csoport kis idő után újra találkozik. Egy egész napot együtt töltünk, újra együtt alkotunk és beszélgetünk arról, hogy kinek hogyan alakult az élete a tréning óta. Ha úgy jön, ünneplünk, ha az szükséges, elengedünk. Ha valakiben kérdések vannak, megkeressük rá a válaszokat, ha valaki elakadt, felteszünk neki kérdéseket. Az biztos, hogy újra erőt adunk egymásnak.

2020-as TAVASZI csoport:

 • Február 22. 
 • Március 7. 
 • Március 21. 
 • Április 4. 

Plusz egy kora nyári utánkövető, újra találkozós nap.

Minden alkalom SZOMBAT-ra esik (kéthetente), és 10-18 óráig tartjuk, egy kb 1 órás ebédszünettel.

Mennyibe kerül? 

Az 5 napos MadeByYour SOUL Tréning díja 20.000 Ft/nap, az 5 napra összesen 100.000 Ft LENNE… 

Azonban ha még idén jelzed részvételi szándékodat, és 2019 december 31-ig jelentkezel a tavaszi csoportunkba, akkor az 5. napot megkapod ajándékba 🙂  Így számodra a SOUL tréning ára:  

80.000 Ft / fő

 + AJÁNDÉK UTALVÁNY

Szeretnénk, ha a tréning után is alkotnál, bármikor, amikor azt szeretnéd, hogy jobban legyél! Ezért egy 10.000 Ft értékű MadeByYou-s ajándékutalványt is kapsz, amit jelentkezésedtől számítva 1 éven belül bármikor felhasználhatsz a MadeByYou-ban kerámiafestésre.

 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár MINDENT magában foglal, melyet terveink szerint megélsz és megalkotsz a tréningen:

 • az önismereti vezetést, erőt és irányt adó feladatokat
 • a szintén önmagad megismerését szolgáló érdekes pszichológiai teszteket

Mindazt, amit megalkotsz:

 • Vászonképet
 • Általad festett kerámiákat
 • Agyagból formázott egyedi alkotásodat
 • Mozaikkal díszített keretet
 • Quilling képet
 • Egy különleges ékszert…
 • És még sok papírra vetett rajzot, firkát, pacát és gondolatot 😉

Mind-mind olyan lesz, melynek megalkotása, és a kész tárgy is jelentőséggel bírnak majd számodra.

Gondolj úgy ezekre a napokra, mintha délelőtt és délután is művészeti workshopokon vennél részt, melyeket megfűszerez sok jó beszélgetés, új ismeretség, és egy új szemlélet – legfőképpen Önmagadról.

Ha magadat máshogy látod, a világot is máshogy látod 🙂

Tágítsd a keretet, amelyen keresztül a dolgokra nézel!

Mit fontos még tudnod?

– Egy csoportba maximum 8 főt tudunk fogadni, hogy bensőséges maradhasson a tréning, és mindenkire jusson elég idő, tér és figyelem – amit megérdemel.

– A Tréningek helyszíne a MadeByYou PEST zárt galériája. Szeretnénk az inspiráló környezetet kihasználni, ugyanakkor a galéria elszeparáltságát élvezni.

Jelentkezz!

Szeretnél Te lenni az egyik résztvevő?

Ha igen, kérünk, hogy a petra@madebyyou.hu címre írj nekünk, hogy “Én akarok lenni az egyik alkotó-önmegismerő-útkereső”! 🙂

Mi sok szeretettel várunk a tréningen! Szívünk-lelkünk, minden szakmai tudásunk és minden nehéz helyzetről megfogalmazott tapasztaltunk benne van… Neked adjuk 🙂