Nyílj ki! Önismereti alkotótábor a Dunakanyarban

Alkoss Lélekből és Ismerd meg Önmagad!

Annyian mondjátok, hogy a táboraink, foglalkozásaink, a MadeByYou-ban való alkotás a lelketeknek kellenek…Most újra megszerveztünk Nektek egy olyan TÁBORT ahol konkrétan erre buzdítunk Benneteket: Alkossatok Lélekből!

Ezúttal – február végén – a Dunakanyarba megyünk alkotni és töltődni, gyönyörködni a folyó erejében, egy szemnek, testnek, léleknek kedves panzióba, Verőcére.Februári táborunk mottója: Kerülj közelebb valódi Önmagadhoz! 

Nyílj ki, tedd le az álarcaidat, és mutasd meg végre valódi arcodat a világnak! 

Ezt a tábort Neked szervezzük…

 • Ha úgy érzed, itt az idő, hogy végre Önmagad legyél, úgy élj és azt tedd, ami Neked jó.
 • Ha szeretnél kinyílni és többet mutatni magadból a világnak. Ha szeretnéd, ha annak látnának, akinek Te valójában érzed magad.
 • Ha régóta feszít, hogy nem az vagy, akinek gondolnak, akinek beskatulyáztak a környezetedben sokan.
 • Ha esetleg úgy érzed, nem vagy a helyeden: nem megfelelő munkahelyen dolgozol, nem megfelelő emberekkel vagy kapcsolatban, ha nem tesz boldoggá mindaz, ami körülvesz.
 • Ha úgy érzed, nem használod ki minden potenciálodat, ha nem az erősségeidre építesz… Tudod, mik azok?
 • Ha úgy érzed, eljött az idő, hogy az életedet kézbe vedd és mindazon, ami nem tetszik, változtass.
 • …És ha szeretnéd ezt a változást kreatívan, alkotva, színekkel játszva beindítani, támogató emberek közegében, akik máris visszajeleznek Neked Önmagadról.
 • Gyere, ha úgy érzed, kell a vidámság, egy kis töltődés, kényeztetés és a lelki tuning a tél vége felé!
 • Gyere tavaszra hangolódni, hogy harmóniában a természettel Te is nyílni tudj!

 

Soultréning tábor a Dunakanyarban


Mi – Ági és Györgyi – hisszük, hogy a kulcs mindehhez a saját belső erőnk, a belső „magunk” megtalálásában rejlik. Ez a belső mag, belső tudás, az erőforrásaink és önmagunk ismerete adhat egyfajta biztonságot és magabiztosságot, mely nehéz időkben, kiszámíthatatlan körülmények között is vezet minket az utunkon. Egy olyan úton, ami nekünk működik, melyet mi álmodunk meg magunknak és nem mások, ami hozzánk tesz, és melyen haladva mi is hozzá tudunk tenni valamit a világhoz.

Nem egy ilyen út van, nem egy helyes út van, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk. Mi ünnepeljük ezt a sokszínűséget, és hatalmas erőként tekintünk rá, ha egy közösségről, egy csoportról van szó. Biztosan tudjuk, hogy a Te személyiséged is sokat hozzá tud tenni mások fejlődéséhez, egy csoport összeéréséhez, felismerésekhez, jó beszélgetésekhez, különleges meglátásokhoz. Elhiszed?Vár rád a Duna P’Art Panzió, hozzád hasonlóan töltődni és változni vágyó társak, sok-sok alkotás és mi – hogy ehhez mind hozzásegítsünk!

A helyszínbe mi rögtön beleszerettünk – mindig a szívünk után megyünk. Verőcén, a folyó partján álló házzal, színes terekkel, kényeztetésre tervezett szobákkal és nagyon kedves házigazdával. A ház és az alkotóterünkké avanzsálódott, Dunára néző étterem nyugodt környezetet biztosítanak ahhoz, hogy Te feltöltődj, kikapcsolj és az alkotás által jobban felfedezd önmagad erejét, potenciálját, szépségét. A ház olyan színes, ízléses és inspiráló, hogy garantáltan nem a múltba révedésre, hanem a jövőd teremtésére fog ösztönözni – ahogyan mi is.  A tábor után innen egy jó nagy adag útravalóval indulhatsz majd haza, az új kezdetek felé.A táborban egy csomó olyan alkotó tevékenységet megmutatunk, amelyeket a későbbiekben is elővehetsz otthon, ha nehezebb napod van, ha tanácstalannak, gondterheltnek vagy épp magányosnak érzed magad!

Az alkotás mellett sokat „játszunk” és beszélgetünk is, hogy mindazt, ami felszínre kerül, értsük és a helyén tudjuk kezelni. És azért is, mert teljesen más mozdul meg, ha verbálisan közelítünk egymáshoz, mintha szavak nélkül alkotnánk. Mi ezúttal mindkettőre hangsúlyt fektetünk, hogy egyensúlyban tartsunk.


Ketten, Györgyi és Ági vezetünk majd az úton… Györgyi főként a szavak felől, Ági főként a színek felől közelít majd… és keverjük mindazt, amit tudunk, tapasztalunk, amiben hiszünk, amiben gyakorlottak vagyunk.

Abban biztos lehetsz, hogy minden tapasztalatunkat és tudásunkat Neked adjuk, hogy igazán hasznos, tartalmas, erőt adó és nem utolsó sorban élvezetes legyen számodra ez a 3 tábori nap és +1 utánkövető budapesti találkozás.

Nem állítjuk, hogy mi minden gondra megtaláltuk a gyógyírt, de van egy csomó jó kérdésünk, elgondolkodtató játékunk, és sok alkotós tevékenységünk, mellyel a későbbiekben, a szürke hétköznapokon majd Te is könnyedén át tudod billenteni magadat egy rosszabb hangulatból egy motiváltabb, derűlátóbb állapotba.


Van kedved az alkotásba feledkezni, és általa a világot és önmagadat is más színben látni?


Mikor?

2023. február 24-25-26., péntek reggeltől vasárnap délutánig.

A +1 utánkövető napra 5-6 héttel a tábor után kerül majd sor – a dátumot a csapattal egyeztetjük.


Hol?

Verőcén, a Dunakanyarban, rálátással a folyóra, pár lépésre a sétánytól.

Szállást a Duna P’Art Panzió hangulatos és gyönyörű designnal berendezett szobáiban kapunk, alkotni pedig egy közös térben, a ház alatti kis étteremben fogunk.

CSATLAKOZNI SZERETNÉK!


Mit alkotunk? Mit játszunk?

 • Festünk akvarell képet
 • Festünk vászonképet
 • Készítünk kollázst
 • Festünk kerámiát
 • Hallgatunk zenét és nézünk filmeket
 • Olvasunk verset, haikut, novellát
 • Kiírjuk magunkból mindazt, ami megfogalmazódik
 • Sokat kérdezünk, történeteket hallgatunk, örülünk minden felismerésnek

… és sokat beszélgetünk azok kapcsán, amik megszülettek a kezeink között, lélekből. Mindezt művészetterápiás és coaching szemléletben tesszük, hogy mindazt ami a táborban történik benned, inspiráljon a változásra, és az életedben is tudd realizálni.

CSATLAKOZNI SZERETNÉKAlkosson a Te lelked is! Nyílj ki velünk Te is!

Hagyd, hogy előtörjön mindenféle vágy, kérdés, kétely, bizonytalanság – ezek azok a lelki hozzávalók, melyekből a 3 nap során valami újat tudunk majd “kifőzni”. Biztosítunk róla, hogy új felismerésekkel, új tervekkel, új lendülettel térsz majd haza ebből a táborból! És tudd, nem engedjük el a kezed: a tavasz során még egyszer találkozik a csapat, hogy erőt, lelkesítést adhassatok egymásnak, tudjátok, hogy kivel mi történik, hogy halad az útján…


Mennyibe kerül?

A 3+1 napos “Szárnyal a lelkem!” alkotótábor teljes díja 162.000 Ft-tól elérhető, a választott szállás függvényében.


A tábor díja 2 részből áll össze: a szállás és étkezés + a művészeti-önismereti workshopok díjából.

Az önismereti tréning és alkotós workshopok díja 3+1 napra magában foglal:

 • 5 féle kreatív workshopot és ezek eredményeként 5 kész alkotást, mely mind arra emlékeztet majd a hétköznapi használat során, hogy mennyi erőd, mennyi élettapasztalatod és főként mennyi választási lehetőséged van az életben.
 • A 3 +1 napon átívelő erőt és lendületet adó, önismereti csoportos foglalkozásokat délelőtt, délután és este.
 • SŐT! Ez az ár magában foglal egy utánkövető alkalmat is 2023. tavaszán, amikor egy napra újra találkozunk, együtt alkotunk, és beszélgetünk arról, hogy kivel mi történt a tábor óta. Ha kérdésed lesz, felteheted. Ha elakadtál, átbillentünk. Ha csak egy kis erősítésre, a csapat támogatására vágysz, biztosan megkapod.

A szállásdíj pedig magában foglalja:

 • a szállást 2 ágyas, hangulatos hálókban, egy gyönyörűen berendezett házban, ami csak a miénk lesz
 • az alkotóhelyszínünk díját egy saját használatú kis étteremben
 • 2 meleg reggelit (figyelve az egyedi igényekre és érzékenységekre)
 • napközben kávé, tea, limonádé, snack és gyümölcs fogyasztását
 • esténként egy kis bort a lazításhoz, a beszélgetésekhez, vagy a közös filmnézéshez.

JELENTKEZEM A TÁBORBA!Választható szobák függvényében így alakul a tábor teljes díja: 

Zuhanyzós szoba:

2 fős szoba, franciagyággyal, egy intimebb, elszeparált zuhanyzóval és toalettel, utcai-kerti kilátással – 162.000 Ft /fő

Panoráma kádas szoba:

2 fős, széles franciaágyas szoba, melyben egy kényeztető kádat használhatsz, miközben gyönyörködsz a kilátásban, valamint az erkélyről is kilátás nyílik a Dunára (itt csak a toalett szeparált) – 172.000 Ft /fő

Egyedül szeretnél használni egy szobát ?

Erre is van lehetőség! Ha szeretnél egyedül lenni a szobában, írj nekünk! Amíg van elég szabad helyünk, erre is lehetőséget tudunk Neked biztosítani, plusz díjért.


Last minute februári ajánlat a kreatív évkezdéshez:

Jelentkezz február 21-ig, és egy 8.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz ajándékba, hogy a táboron kívül is kikapcsolódhass a MadeByYou-ban!

Az utalványt felhasználhatod akár a tábor előtt, akár a tábor után is.

MEGYEK TÁBOROZNI!


Lenne kedved hozzá?

Itt találhatsz néhány ízelítő képet a 2022-es nyári „Szárnyal a lelkem!” táborunkról:


Nyílj_ki_önismereti_alkotótábor3

Nyílj_ki_önismereti_alkotótábor3

Nyílj_ki_önismereti_alkotótábor3

Nyílj_ki_önismereti_alkotótábor3

Nyílj_ki_önismereti_alkotótábor3

Nyílj_ki_önismereti_alkotótábor3

Nyílj_ki_önismereti_alkotótábor3


Ha mi sz@rul vagyunk, alkotunk… Ha kérdésünk van, alkotunk… Ha színekre és vidámságra vágyunk, alkotunk.

Reméljük, hogy sokat nevetünk majd, de nem várjuk el, hogy csak a nevetésről szóljon ez a tábor…hiszen mind azért érkeztek, hogy valamin, ami nem jó, változtassatok. Mi sok “feladatot” hozunk, hogy lásd, a művészetből mennyire sokféleképpen lehet töltekezni és erőt meríteni. És ha mind elmerültünk az alkotásban, és előhoztunk a mélyből valami “kincset”, akkor estefele elmegyünk vacsorázni, koccintani a napra, este pedig lazítunk, beszélgetünk, borozgatunk… És megálmodjuk a másnapot. Sőt, sok-sok elkövetkező napot… A jövőnket.

EZ A NEKEM VALÓ TÁBOR!


Kérdésed van?

Bátran írj nekünk az agnello@madebyyou.hu email címre!

Addig mi bemutatkozunk…

Kik vagyunk?

Sudár Györgyi és Erdős Ági

Egy közös projekt hozott össze minket sok évvel ezelőtt, de már az első találkozáskor éreztük, hogy „együtt rezgünk”, és szívesen dolgoznánk együtt. Az elmúlt 8 évben jártunk egy közösségbe, tanultunk egymástól művészetterápiás szemléletet és technikákat, inspiráltuk egymást az élet szakmai és magánéleti kérdéseiben is. 2022-ben jött el a pillanat, hogy belevágjunk a régóta várt közös „ügyünkbe”, és együtt megszervezzük nektek a közösen megálmodott táborainkat. Immár a másodikat.

Úgy gondoltuk, bemutatjuk egymást Nektek, és egymásról írunk. Nos, nem állítjuk, hogy egyszerű volt befogadni a méltatást, amit a másik írt rólunk, de gyakoroljuk. A táborban Neked is lehetőséged lesz rá… Csak szólunk!

Györgyi pszichológus, coach, művészetterapeuta. Gyerekkora óta ír, szabadidejében szereti a vizslájával az erdőt járni. Hosszú utat tett meg máig, de mindig hitt benne, hogy nem az határoz meg minket, amin átmegyünk, hanem hogy mit hozunk ki az adottságainkból. Nagyon hisz a csoportok erejében.

Györgyi bármi mellé is áll oda, ott minden pillanatban teljes személyével jelen van. Ha csak néz a mély tekintetével, abban is benne van az ölelése, a támogatása, a tudása, a múltja, a saját eddig megjárt útja, a bölcsessége… Nagyon ért hozzá, hogy egy pár szavas visszajelzésbe, egy szemvillanásba, egy mosolyba, vagy egy velős kérdésbe belesűrítse a dolgok kvintesszenciáját. Nem tudsz és nem is akarsz előtte begubózva maradni, mert annyira bátorító a jelenléte, és olyan erőt adó és támogató az, ahogyan önmagáról is őszintén és nyíltan beszél. Sosem láttam még szerepet játszani, pedig sokféle szerepben láttam. Ő Györgyi, minden helyzetben. Egyszerre tud jelen lenni szívvel és ésszel. Egyszerre érzékeny, figyelmes és tapasztalt segítő szakember, és  öntudatos, modern nő, aki tudja, hogy milyen értékek fontosak számára, és mi mellé nem áll oda. Közben pedig folyamatosan kérdésben van és keresi az útját – hozzánk hasonlóan. Nehéz vele a tempót tartani, mert annyi értékes dolgot csinál, de ha Vele vagy, biztosan Rád is hat a dinamizmusa és nyitottsága, és átjár Téged is az a tartás és erő, ami belőle sugárzik.


Ági pszichológus, a MadeByYou egyik alapítója, és a MadeByYouR SOUL Tréningek egyik megálmodója. Gimnazista kora óta tudta, hogy egyszer az alkotást és az emberekkel való foglalkozást szeretné valahogy ötvözni. Két gyermeket nevel, egy kisfiút és egy nagylányt. Mindig vonzotta, ha valaki „más”, és eddig mindig az elfogadásban lelte meg hozzájuk a kulcsot.

 

Ági éppolyan magabiztosan tájékozódik a mindennapi ügyekben, mint a magasabb lelki dimenziókban. Kedvessége, tettre készsége, teremtő ereje mindig arra inspirál, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Végtelen kreativitása mindig új utakat, perspektívákat nyit meg számomra. Más emberekhez is így viszonyul: úgy érzed, hogy általa több leszel, mindig lehet tőle tanulni valami nagyon is fontos „apróságot”. Játszi könnyedséggel és bátorsággal valósít meg mindent, amiről más álmodni sem mer, de sikerei elérése közben mindig emberi, sebezhető nő marad. Üdítően őszinte és mindig egy erős harmónia sugárzik belőle, akkor is, ha éppen küzdelmesebb időszakában van. A humor, az apró örömök megélése éppolyan jól áll neki, mint a mélység. Nem csak beszél, hanem „éli” is, amiben hisz, saját önismereti útja, sokrétű üzleti, emberi és segítői tapasztalata teszik őt hitelessé. Megtiszteltetés együtt dolgozni vele.


Nem állítjuk, hogy mi megtaláltuk a csodafegyvert az élet szenvedései ellen és azt sem, hogy velünk nem fordulhat elő újból valami gyötrő, megrendítő életesemény. De tudunk egy csomó mindent, ami által sikerült újabb és újabb nehéz helyzetekben megtalálni a saját hangunkat, erőnket. Soknak köze van az alkotáshoz – önmagunk újra-alkotásához.

Ragadj ecsetet… és alkoss, hogy jobban legyél!

SZERETNÉK TÁBOROZNI!


Önismereti tábor Made By You

Most Te jössz!
Talán itt az ideje, hogy kinyílj és valóban megéld és megmutasd magad…

Szerinted? MOST van itt az ideje?

Írj nekünk egy üzenetet az agnello@madebyyou.hu email címre, ha velünk tartanál 2022 augusztusában!
Mi nagyon sok szeretettel várunk!

Erdős Ági és Sudár Györgyi

 

 

 


Jelentkezz!

Szeretnél Te lenni az egyik résztvevő?

Ha igen, kérünk, hogy az agnello@madebyyou.hu címre írj nekünk, hogy “Én akarok lenni az egyik alkotó-önmegismerő-útkereső”!

Mi sok szeretettel várunk a TÁBORBAN! Szívünk-lelkünk, minden szakmai tudásunk és minden nehéz helyzetről megfogalmazott tapasztaltunk benne van… Neked adjuk! Várunk!

IRÁNY A TÁBOR!


MadeByYou Önismereti tábor a Balatonnál - Alkossatok Lélekből!


Az út Önmagadhoz és a saját boldogságunkhoz az alkotáson át vezet…


MadeByYou Önismereti tábor a Balatonnál - Alkossatok Lélekből!