Alkotós Lelki-tuning Estek

Alkosd magad boldoggá!

Alkotós lelki-tuning estjeinkre Téged várunk, ha egy teljes tréning vagy tábor most nem fér bele az idődbe, de jól esne egy este, ami csak Róld szól, amikor azért alkotsz, hogy…

  • Újra nyitni tudj a világ és más emberek felé
  • Kiadhasd magadból mindazt, ami szavakkal nehezen megfogalmazható, ami feszít, ami csak gyűlt-gyűlt benned az elmúlt hónapokban
  • Pár órára ne a mindenapok gondjain agyalj, hogy az apró-cseprő idegesítő, zavaró dolgok tényleg parányinak tűnjenek
  • Erőt meríts a jövőhöz, higgy önmagadban  és növekedjen az önbizalmad
  • Legyen egy este, amikor az lehetsz, aki valójában vagy
  • Amikor nincs elvárás, nincs papolás arról, hogy mit szabad, mi a normális, mi az elfogadott
  • Viszont amikor Te képessé válsz elfogadni Önmagadat az alkotásod által, akár valami olyan „jött ki belőled”, ami tetszik, akár valami olyan, ami nem.

Minden alkalommal egy támát járunk körbe…

Egy kérdést, ami az ott lévőket mind érinti… Mindenki hozza a saját kérdéseit, kételyeit, nehézségeit ezzel a témával kapcsolatban, de ott lesznek az örömeink is, sikereink is, a pozitív megélésünk – mindenkinek más és más. És ott lesz nekünk az alkotás… ami még a nehézséget is könnyedebbé teszi, ami segít megfogalmazni a szavakkal elmondhatatlant. Ami egyszerűen örömforrás, és segít az est végére jobban érezni magunkat.

A téma, a kérdések adottak, és adott a MadeByYou inspiratív tere – ami ezeken az estéken csak a miénk. Senki nem fog zavarni, benyitni, átnézni a túlsó asztaltól. Csak mi leszünk ott, akik ezt az estét választjuk.

A téma adott, és minden témához kapcsolunk egy alapanyagot és egy tevékenységet, de azon belül az alkotói folyamatot Te alakítod. Mi segítünk a technikában elmélyülni – a Te dolgod csak az lesz, hogy magadban elmélyülj! De abban is segítünk természetesen 😉

Téged melyik téma szólít meg?

Augusztus 10. „Anya csak egy van!”

Alkosd ki magadból ennek a mondatnak a terhét és a benne rejlő szépséget, intimitást, különlegességet is. Oszlass el mindent feszültséget, önmagadtól és másoktól érkezett elvárást arra vonatkozóan, hogy Neked, mint gyermeke(i)d anyjának tökéletesnek kell lenned! Alkosd ki magadból a fáradtságot, a lelki tusákat, az elmúlt időszakban felgyülemlett értéseket! Ha káosz van benned – tedd ki. Ha megkönnyebbülés – éld meg, ünnepeld!

Szeptember 28. „Ki nem mondott szavak”

A bezártság, az elvonultság sokunknak jó volt arra, hogy megfogalmazzuk, mit nem akarunk ezután… Lehet, hogy most egy nagy érzelmi és gondolati kavalkád van Benned, ami nyom-feszít belül – amíg nem kezdesz vele valamit. Tedd ki ezek magadból! Mondd ki, vagy fesd ki, vagy gyúrd ki! Sokkal könnyebb foglalkozni egy témával, egy problémával, ha nem csak a fejünkben cikáznak a gondolatok, hanem láthatóak, esetleg kézzelfoghatóak! Szóval… bátran alkosd őket ki magadból és haladj tovább azzal, ami ezen a workshopon immár láthatóvá válik

Október 12. Ünnepeljünk!

Amikor olyan emberek veszenk körül, akik mindig csak a problémáikról beszélnek, a nehézségeikről, a covidról… akkor nehz megtartani azt a lelkületet, hogy igenis van minek örülni, miért boldognak lenni és mit ünnepelni! Most fókuszáljunk erre 🙂 Keressük meg az életünkben az értékes dolgokat és emeljük ki őket a hétköznapok sűrűjéből! Állítsunk nekik egyfajta emléket,  Ünnepeljük ömmagunkat, a szabadságunkat, az egészségünket, a kisebb-nagyobb sikereinket, a jól alakuló emberi kapcsolatainkat, és mindazt, ami megadatott!

A workshopokat vezetik: Malatinszky Petra és Erdős Ági, a SOUL Tréningek megálmodói. Mindketten pszichológusok, és az emberi lélek és alkotás kettősét igyekeznek összefonni már évek óta. Szakmai hozzáállásuk mellett saját személyes tapasztalataikat és önismereti útjuk felfedsezéseit is belőszétték ezekbe az estékbe.